Lektioner och föreläsning i Stockholm i morgon

I månaderna september och oktober i år slår jag nog personligt rekord i besök i "mellanlandningar" på Herrljunga tågstation

I månaderna september och oktober i år slår jag nog personligt rekord i antal ”mellanlandningar” på Herrljunga tågstation

Ett par timmar efter målgång i Höstrullen fortsatte jag min res-intensiva höst, då jag satte mig på tåget till Stockholm. Således inte fakirtåget, men väl byte i Herrljunga.

I morgon ska jag ha rullskidslektion, föreläsning och skidgångslektion med Stockholms Rullskidsklubb. Jag ser verkligen fram emot detta då jag har hört mycket positivt om klubben och dessutom coachar jag några i föreningen. Ledaren Tommie Lindblom, som jag träffat några gånger, verkar göra ett kanonjobb med verksamheten.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.