Bra go’ i Stockholms rullskidklubb

Tommie Lindblom lägger ner ett enormt ideellt arbete för Stockholms rullskidklubb

Tommie Lindblom lägger ett härligt arbete för Stockholms rullskidklubb

Skidgång i Ågesta

Skidgång i Ågesta

Det blev en jätterolig dag igår med Stockholms rullskidsklubb. Det är verkligen en härlig stämning och ett bra go’ i gänget som Tommie Lindblom med flera har skapat.

Vi var 40 st och körde en tekniklektion på förmiddagen, därefter föreläsning och sedan en skidgångslektion i Ågesta på eftermiddagen. Tack alla för en trevlig dag!

När vi var klara i Ågesta satte jag mig på tåget hem och efter ha cyklat hem från tågstationen i Borås (4 km) lyckades jag komma hem innan kl 22.

FullSizeRenderNy vecka, nya möjligheter
Alla dessa uppdrag är jätteroliga, samtidigt är det jobbigt att vara borta. Den här hösten är det mycket resor för mig, något som Ida och jag vetat länge och vi försöker tillsammans göra det bästa av det.

Förra veckan vabbade jag några dagar eftersom Maj var sjuk. Nu har hon piggnat till, men det brukar inte dröja så länge mellan barnens (och mina) förkylningar på vinterhalvåret. Jag läste någonstans att barnens immunförsvar inte är fullt utvecklat förrän de är fem år. Så om 3,5 år kommer jag att vara frisk som en nötkärna! I så och för sig är det ganska trevligt att vabba, förutom vid magsjuka då man inte kan vistas bland andra inom 48 timmar efter sista symptom, vilket kan vara lite opraktiskt ibland.

Ågesta-eken
Tillbaks till Ågesta. Jag har åkt skidor tre gånger i Stockholm, en gång på Rudan, en gång på Gärdet och en gång i Ågesta. Då med Tandläkar’n Simon Larsson, som gentilt hämtade mig och lånade ut skidutrustning en gång för ett par år sedan. Det var kommer ihåg mest av det passet i Ågesta var den fina eken i toppen av en backe. Igår fick jag äntligen komma tillbaks till denna ek, möjligtvis kungens.

Eken i Ågesta

Eken i Ågesta

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.