Förra träningsveckan och den kommande

Den gångna veckan blev det 6 timmar och 16 minuter träning, uppdelat på dessa pass:

Måndag: Ingen träning
Tisdag: Ingen träning
Onsdag: 6 st 5 min stakintervaller i småkuperad terräng med 2 min vila på 3:or. Kul med 7 st på träningen! Totalt 1.25 h.
Torsdag: 45 min löpning i samband med dagishämtning med båda barnen i Charioten. Jobbigt i uppförsbackarna.
Fredag: 1.45 h på 2:or inkl 5 st 3 min stakintervaller med 2 min vila. Rickard Bergengren ställde av mig på sista.
Lördag: Höstrullen, 1.07 h tävlingstid. Totalt 1.50 h.
Söndag: Ingen träning (rörde dock lite på mig i samband med lektionerna jag höll, så jag räknar 30 min träningstid)

Tommie Lindbloms hobbyrum

Tommie Lindbloms hobbyrum

Denna vecka blir nog timtalet ungefär det samma. På fredag kl 05.00 åker jag till Selma Spa i Sunne för en helg med CCC1000. På fredagen ska vi besöka både Swix- och Madshusfabrikerna i Norge. På lördag ska jag vara instruktör i tunneln. På söndag kommer jag nog att träna själv också, då vi ska köra intervaller i Tosserbergsklätten.

Helgerna med CCC1000 brukar vara fartfyllda så det ska bli roligt!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Förra träningsveckan och den kommande

  1. Fredrik skriver:

    Hur hittar du motivation till träning?

    • Erik Wickström skriver:

      Det är inte svårt, jag är så glad varje gång jag får möjlighet att träna 🙂 Annars kan jag tipsa om att använda klocka för att pressa fart/puls, träna med en kompis, testa ny utrustning, testa nya vägar och att anmäla sig till en tävling.

Kommentarsfältet är stängt.