Källarstäd

Det var skönt att för en vecka sedan ta beslutet att skjuta upp utgivningen av boken till efter jul. Visst var det synd att inte bli klar innan julhandeln, men samtidigt var slutspurten lite väl intensiv och det blev en dryg vecka som var rejält mustig. Nu kommer jag jobba på boken när jag får möjlighet och hoppas bli klar i januari.

Den här veckan har varit betydligt lugnare och det känns skönt att kunna lägga mer tid bl a  på familjen, på träning och på pågående och nya uppdrag. Det märks att det snart är vinter och att det finns ett sug efter skidåkning. Jag har haft och kommer att ha en del jobb med lektioner och föreläsningar med företag. Det är jätteroligt, så jag tar gärna fler sådana uppdrag. En fördel med att arbeta med företag är att det ofta går att ha eventen på vardagar.

Torkrummet i städaktion

Torkrummet i städaktion

Vändning?
Det har känts lite tungt med träningen ett tag, framförallt för att det blivit så lite av den varan. Men från och med denna vecka tror jag att det kommer bli mer träning. Redan denna vecka kommer vara helt OK. Den ska avslutas idag med 3 h stakning med klubben i Ulricehamn.

Fin samling
Gårdagen var en skön dag. Först städade Ida, jag och barnen källaren i flera timmar på förmiddagen. Min lampa jag vann i Skinnarloppet 2011 klarade inte ”cuten” och åkte till en insamling, tillsammans med många andra grejer. Min samling med jordnötssmörsburkar fick dock vara kvar.

Ida var borta på andra aktiviter hela eftermiddagen och kvällen då jag var med barnen. Även om det är bäst att vara hela familjen samlad så gillar jag också att vara själv med de små. Man får en annan roll och det blir en annan grej.

Min far kom förbi innan mörkret så jag kunde sticka ut och staka en timme på Viared, med ett gäng intervaller. När veckan är slut tänkte jag summera träningen och även skriva lite mer om Salomons vätskesystem.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.