Föreläsning och speed coaching på Stadium

FullSizeRenderI torsdags kom en bilaga från Stadium i vår brevlåda, som för övrigt min framlidne morfar har gjort i aluminium (svärfar har minsann inte gjort sin). Jag misstänker att utskicket når alla som är anmälda till något lopp i Vasaloppets vintervecka.

Stadium har så kallade Headstart-kvällar på fem orter runtom i landet 10-18 november och jag ska vara med på två av dem, Svågertorp utanför Malmö tisdag 10:e och Sisjön utanför Göteborg onsdag 11:e.

På schemat för mig står ”speed coaching” och föreläsning i båda butikerna.

Förra året var jag med på en av träffarna, en extrainsatt i Barkaby utanför Stockholm. Det var jättetrevligt så jag ser verkligen fram emot att komma ut och även i år träffa en massa laddade Vasaloppsåkare.

FullSizeRender

Aron Andersson har kört Vasaloppet i sitski. Då är man armstark!

Förra året föreläste Aron Andersson och jag på Stadium Barkaby. Innan dess hade jag ”speed coachat”. Aron är en otroligt inspirerande kille!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.