Bra drag i Sisjön

Thobias Fredriksson och Per Thunberg var med både i Svågertorp och Sisjön

Thobias Fredriksson och Per Thunberg var med både i Svågertorp och Sisjön

Så här kan det se ut när jag håller föreläsning

Så här kan det se ut när jag håller föreläsning

Tack alla ni som jag träffade på Stadium Sisjön i Göteborg i onsdags. Jag gillar att verkligen att medverka på Vasaloppsträffar och träffa alla skidintresserade. Precis som i Malmö ”speed coachade” jag sex stycken på 2 timmar och därefter höll jag en föreläsning om Vasaloppsträning.

Vad jag har hört så har det varit lite dåligt med folk på vissa av Vasaloppsträffarna i höst, men på dessa två i Svågertorp och Sisjön var det åtminstone rejält drag och gissningsvis 40-50 personer satt kvar och lyssnade på föreläsningen trots att det var ganska sent, 20.30-21.00.

 

Min mor, som för övrigt tillhör människotypen som ställer upp i alla lägen, hjälpte mig att sälja böcker när jag var inne och speed coachade

Min mor Lena, som för övrigt tillhör människotypen som ställer upp i alla lägen, hjälpte mig att sälja böcker när jag var inne och speed coachade

Enervit och Craft var två av leverantörerna på plats. Malin Andersson åkte tidigare skidor i Mullsjö så henne hade jag koll på redan innan hon började på Craft.

Enervit och Craft var två av leverantörerna på plats. Malin Andersson åkte tidigare skidor i Mullsjö så henne hade jag koll på redan innan hon började på Craft.

Vasaloppsträff på Stadium Sisjön

Vasaloppsträff på Stadium Sisjön

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.