Morgonjogg på Malmö Arena Hotell

Löpbandet på Malmö Arena Hotell var av märket Technogym

Löpbandet på Malmö Arena Hotell var av märket Technogym. Lyckligtvis var jag ensam i rummet, annars hade jag inte sprungit bar über.

Hotellgymmet på Malmö Arena Hotell

Vasaloppsträffen på Stadium i Svågertorp slutade inte förrän efter kl 21 igår, så redan innan insåg jag att det inte skulle vara ett alternativ att åka hem på kvällen. Även om jag helst sovit hemma.

Att sitta flera timmar i bil sent på kvällen efter en lång arbetsdag är en säkerhetsrisk för mig, så det blev istället tåg och övernattning på Malmö Arena Hotell. Dagens träningspass blev förlagd i hotellgymmet, 35 min löpband. Så här såg passet ut:

  • 10 min uppvärmning
  • 5 st 1000 m-intervaller med 1 min vila. 3.20 min/km-fart på alla. Bandet gick inte fortare än så (18 km/h), men jag hade nog inte grejat högre fart med dagens löpform. 0 graders lutning hela tiden förutom sista intervallen, då 2 grader sista minuten.
  • 3 min nedvarvning.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.