Bra med skidhall i Göteborg

Efter lektionen med Jockum Beck-Friis och Calle Bonnier. Jockum har jag coachat ett drygt år och han är en mönsterelev att jobba med. Han följer träningsschemat jag gör bra och gör enorma framsteg. Kul att även kunna ge kommentarer på tekniken.

Efter lektionen med Jockum Beck-Friis och Calle Bonnier. Jockum har jag coachat ett drygt år och han är en mönsterelev. Han följer träningsschemat jag gör bra och gör enorma framsteg. Kul att även kunna ge kommentarer på tekniken.

Jag uppskattar verkligen skidhallen i Göteborg. Igår hade en lektion på en timme och åkte sedan själv lika länge. Jag lade in ett drag på 21 min ganska hård stakning (varven på ca 3 min inkl brantbacken, 2.49 min på sista varvet). Även bl a Johan Kanto, Ivan Hedlund och Erik Wilhelmsson (såg mest ut som att träna ungdomsträna) var där och åkte.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.