Flygtur idag

A2

Bild från tidigare på min favorit-gate.

Senaste veckorna har jag jobbat ganska mycket med Vasalöparens decembernummer, som går i tryck på måndag. Ikväll sätter jag mig i en flygmaskin på Landvetter för att vara borta i ett dygn och göra cover storyn, alltså intervjua personen som ska pryda omslaget och få en artikel på sex sidor i tidningen. Fotograf Luca Mara kommer också att vara med.

Förra hösten var Charlotte Kalla och Johan Olsson respektive omslagspersoner. De var jätteroligt att få långintervjua dem och jag körde även ett rullskidspass med Charlotte. Jag tycker det är bra, eftersom människor pratar på ett annat sätt under fysisk aktivitet.

Här här gången blir det också ett träningspass ihop med intervjupersonen, så det blir extra roligt! Även denna gång är det en välkänd skidåkare.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Flygtur idag

 1. Axel skriver:

  För min del blir det ingen snabb flygtur idag. Inte ens A1. Det regnar något hemskt och vila passar bra.

 2. Marcus skriver:

  Stanislav Rezac!!

 3. Niklas Solsjö skriver:

  Eliassen eller Daniel Richardsson

 4. Niklas Solsjö skriver:

  Södergren

Kommentarer är stängda.