Stora puffror

Östersunds skidstadion

Östersunds skidstadion

Luca Mara plåtar omslag till Vasalöparen

Luca Mara plåtar omslag till Vasalöparen

Det gick bra på Vasalöparenresan igår. Det var i Östersund Luca Mara och jag höll till för att intervjua och fota omslagspersonen till decembernumret. Jag fick även 56 min träning med denne person. Kul med skidåkning utomhus för första gången sedan förra vintern!

Stort tack till Anna-Maria Nilsson och Fredrik Uusitalo för mat och husrum. Jag skulle ha bott hos min fru Idas syster Åsa och hennes man Mattias, men deras barn var sjuka så jag tog ett riktigt ”elitbeslut” att bo hos Mattias syster med man istället. De är vansinnigt trevliga och gästvänliga. Båda jobbar på universitetet i Östersunda, Anna-Maria med skidskytte och Fredrik med skidåkning.

Luca och jag har datadejt på flygplatsen i Östersund

Luca och jag har datadejt på flygplatsen i Östersund

Jag är inte så rädd för sjuka barn som tidigare, men eftersom det inte var en alltför stor affär att undvika bacilluskerna i det här fallet gjorde jag så.

Mitt intag av nyheter är Borås Tidning och radions P1 och precis som de flesta andra har jag följt (någorlunda åtminstone) rapporteringen av alla oroligheter den senaste tiden. Men igår fick jag en känsla som var något starkare än vanligt. När jag hade hämtat ut skidfodralet på Landvetter möttes jag av ett gäng poliser med puffror som jag tidigare bara sett på bilder. Jag kan inget om vapen, men stora och läskiga var de. Det kändes overkligt. Det kom nära, lite otäckt.

Robin Bryntesson tränar inför den norska skidskyttepremiären. Den kille slutar aldrig att förvåna.

Robin Bryntesson tränar inför den norska skidskyttepremiären. Den killen slutar aldrig att förvåna.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Stora puffror

  1. Johanna skriver:

    Hej!
    Hur upplever du att det fungerar att flyga med skidor? Jag ska flyga norrut nu i vinter och är lite orolig för bagagehanteringen på flygen. Vad använder du för typ av fodral?
    Hälsningar Johanna!

Kommentarer är stängda.