Träningsdagbok v47 – 2 h 33 min

Svärfar Inges hemmagjorda elljusspår tar form

Svärfar Inges hemmagjorda elljusspår tar form

Det blev återigen en mindre bra träningsvecka, denna gång främst pga sjukdom. Annars hade det nog blivit 5-7 timmar.

Måndag: Ingen träning
Tisdag2 st 5000 m-intervaller på SkiErg med 2 min vila. Första på 45 s över personbästa, andra på 30 s över personbästa. 5 min uppvärmning, 2 min nedvarvning. Totalt 46 min.
Onsdag: 57 min klassiskt i Östersund med Anders Södergren.
Torsdag: Ingen träning
Fredag: Sjuk. Halsont
Lördag: Sjuk. Halsont
Söndag: 50 min lugn cykling ut till Idas föräldrar i Aplared. Hjälpte sedan till med svärfars elljusspår på åkern, som blir ca 600 m med fem stolpar med flera lampor på varje. Vi får hoppas det kommer natursnö då Lönnåsens Ski Center ännu inte har någon konstsnöproduktion. Spåren kommer att dras med hemmagjord spårsläde som kopplas efter traktorn.

Totalt 2 timmar och 33 min

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.