CCC1000 Göteborg

Magnus Andersson Frånlund, Magnus Johnsson, Ola Serneke och jag i skidhallen igår. Foto: Mikael Lindberg. Han som tog bilden var en bloggläsare jag inte träffat tidigare som gav så mycket beröm för bloggen att jag blev rosig om kinderna. Tack!

Magnus Andersson Frånlund, Magnus Johnsson, Ola Serneke och jag i skidhallen igår. Foto: Mikael Lindberg. Han som tog bilden var en bloggläsare jag inte träffat tidigare som gav så mycket beröm för bloggen att jag blev alldeles rosig om kinderna. Tack!

CCC1000 Göteborg (http://aktivitus.se/ccc1000/) är g. Igår värmde vi upp i skidhallen med möte, teknik och några intervaller inför helgens läger i Storhogna. Kul med taggade skidåkare! Känns roligt att hjälpa detta gäng.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.