3,5 km fina spår i Vålådalen

Mora-Nisse är med på resan och stod och glänste vid morteln och en tavla igår.

Mora-Nisse är med på resan och stod och glänste vid morteln och en tavla igår.

När vi kom fram igår åkte jag 1,5 timme på Vålådalens 3,5 km konstsnöspår. Sista halvtimmen körde jag lite intervaller (1*10 min + 5*3 min med 2 min vila). Fint, välpreparerat och snabbt före. Jag snittade 21,7 km/h när jag körde fort ett varv, vilket tyder på betydligt snabbare före än i Storhogna.

Det var egentligen tänkt att Astrid skulle vänta tills idag med skidåkning, men hon ville ut igår också. Hon åkte 1 timme med min mor innan jag var klar med mitt pass så vi kunde åka sista halvtimmen tillsammans. Hon är lika envis som sin farmor. Idag ska vi åka alla tre i olika konstellationer. Jag pratade med Oskar Svärd precis och kanske åker vi en sväng ihop innan jag åker med Astrid.

Vi ska också försöka låna en pulka och hitta en pulkabacke. Ja, det är alltså inte jag och Oskar som ska åka pulka, utan jag och Astrid.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till 3,5 km fina spår i Vålådalen

  1. Hans skriver:

    Ska dit i helgen, hur ska man valla?

  2. Adam skriver:

    Vad roligt att se ett livstecken från Mora-Nisse igen.
    Hälsa!

Kommentarsfältet är stängt.