Dags igen

Tredje gången jag flyger sträckan Göteborg-Stockholm-Östersund på två veckor. Börjar kunna det nu. Lär bli en Boeing 737-700 båda sträckorna. Möjligtvis 600-serien till Östersund. Hoppas på ett vitt Vålådalen i eftermiddag. 

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dags igen

 1. Krille skriver:

  Hey. Du har aldrig funderat på hurvida ett vitt Vålådalen kanske blir en framtida utopi då du flyger så mkt…? Ja menar att flyga kanske int e det bästa för vår underbara natur o än så länge tillräckligt kalla klimat.

  • Erik Wickström skriver:

   Jo, det har jag. Tyvärr har SJ ändrat nattågstiderna från Borås till Östersund/Åre, vilket gör att det numer är svårmotiverat med tanke på nattliga byten och betydligt högre priser än flyget. För att kunna kombinera familjeliv, det jobb jag har och träning måste det nästan till flyg för att det ska funka. Tyvärr. Och jag är ännu inte beredd att avstå från det jag gör, även om det helt klart är en miljöbelastning.

   • Krille skriver:

    Jag förstår dej till viss del o min avsikt va inte att kast koskit på dej 😉

    Men vi vill ju ha vita vintrar framöver också. Vi kan göra det lilla som blir till det bättre, men det krävs nog mer än så. Därför tänker ja att sånna som dej som når många lyssnare o läsare borde nyttja sin roll för att väcka tanken hos dom som ännu ”famlar i mörker” o inte reflekterat över saken. Samt få oss som redan gör något att göra något ytterligare. För vi vill ju alla ha vinter i framtiden!

    Vintersports-personligheter borde verkligen utnyttja er talan då ja tror ni har mer makt än någon annan liten politiker…

    Peace

  • Erik Wickström skriver:

   Ja, jag ska fundera. Jag själv är en sådan där som sopsorterar allt, släcker när jag åker hemifrån, cyklar istället för åker bil till jobbet, duschar kallt och snabbt, åker gärna tåg samt äter alltid upp maten på tallriken. Men resande tar på miljön. Likaså konsumtionen som pryltestare. Vi får se vad detta landar 🙂

Kommentarsfältet är stängt.