Redigt med träning

Efter en mager träningshöst går det för tillfället fint på timfronten. 12 h förra veckan och redan knappt 8 h denna vecka trots att det är två dagar kvar. De fyra pass jag kört denna vecka har samtliga varit på snö och tre av dem har varit 1,5-3 timmar med högintensiva inslag som avslutning. Ska man vara ute länge kan man lika väl göra det ordentligt. Jag tar det hellre lugnt på korta pass.

Livigno. Foto: Magnus Östh.

6 km konstsnö i Livigno. På söndag drar Visma Ski Classics igång med La Sgambeda. Foto: Magnus Östh, som tar så vackra bilder så det gör ont. Se fler från idag här.

Det är fullt ös här i Vålådalen med träning, jobb och lek/skidåkning med Astrid. Och sedan datajobb några timmar efter att Astrid har somnat. Min mor har också klämt några mil. Igår hade jag den första tekniklektionen plus videoanalys med Stockholms rullskidklubb. De är ganska bra på att åka, särskilt i stakningen. De är drygt 40 pers så de är indelade i fyra grupper. Idag kommer jag att träna andra och tredje gruppen, samt hålla i en föreläsning på kvällen. Och i morgon har jag den fjärde gruppen på förmiddagen.

Det blir nästan ingen träning fredag lunch till söndag lunch, men jag tänkte köra ett par timmar både söndag eftermiddag och måndag förmiddag. Sedan bär det tillbaks till Borås som kanske inte bjuder på fullt lika vackert vinterlandskap.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.