Recension av ”Bättre skidteknik”

Bättre skidteknik, omslag

Bättre skidteknik, omslag

I förra veckan läste jag och tittade på samtliga filmer tillhörande ”Bättre skidteknik”, ett utbildningsmaterial från Svenska skidförbundet och SISU idrottsböcker tillsammans med författarna Ola Ravald, Lars Selin och Lars Ljung. Recensionen finns att läsa här på Vasaloppets hemsida.

Om ni undrar till varför jag har en blogg även på Vasaloppets hemsida och länkar dit ibland så är det delvis tänkt som en förlängd arm till Vasalöparen, med bl a pryltester samt ”extrabilder” och tidigare artiklar från tidningen. Det blir ca två inlägg per vecka där.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Recension av ”Bättre skidteknik”

  1. Tuss skriver:

    Har startat en grupp på Facebook för träningsbloggar, gå gärna med och dela dina inlägg där för att inspirera andra!
    Länk: https://www.facebook.com/groups/938844996152006/

Kommentarsfältet är stängt.