Bordshockey-VM ikväll

Var är vintern?

Var är vintern?

Grenarna på granen trimmades av denna kniv i år. Talet 25 på "prislappen" indikerar plats 25 i Vasaloppet. Det var ett av prisen jag vann då jag fick den placeringen 24. Bra minnen!

Grenarna på granen trimmades av denna Morakniv i år. Talet 25 på ”prislappen” indikerar plats 25 i Vasaloppet. Det var ett av prisen jag vann då jag fick den placeringen 2014. Bra minnen!

Julen är en trevlig tid då vi träffar många nära och kära. Förra veckan blev social med bland annat middag med Martin, Josefin och deras Sixten (jag stod för ovanlighetens skull för maten, annars är det Ida som håller i spakarna i köket), julbord hos Rickard Bergengren och Marika Sundin (IFK Mora-åkaren som främst bor i Borås och leder Skandivaviska cupen), barnkalas då Svaningers äldsta son fyllde år, lunch med Oscar och Elisabeth samt julmat hos Linnéa i Göteborg.

Det är lite trist att det är så varmt och snöfritt. Det gör också att det blir extra mörkt. För att lysa upp lite vid utomhuslek på kvällen satte jag min Ledx Kaa 1500 i pannan på Astrid. Det blev betydligt mer spännande att gunga med en rejäl pannlampa!

Ikväll är det bordshockey-VM hemma hos mig med ett gäng högstadiekompisar plus ett par B-VM-spelare. Det är 20 års-jubileum så det ska bjudas på middag.

Länken var fel till recensionen av Bättre skidteknik igår. Ursäkta för det. Nu är det ändrat i inlägget och det är hit länken ska leda. Som kompensation lade jag in lite bilder från mitt besök i Swix-fabriken i Lillehammer här.

Så här kan det se ut att gunga på en Hörbybruk med 1400 lumen

Så här kan det se ut att gunga på en Hörby Bruk Cancan med 1500 lumen på huvudet

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.