God jul

IMG_5092Idag är det julafton så idag och i morgon är inläggen tidsstyrda. Även bloggen måste få lite julledigt!

Själv har jag köpt ett mäthjul från Jula till mig själv i julklapp. Jag vet inte riktigt varför, men jag hade åtminstone tänkt att mäta ideallinjen ett varv i skidhallen i Göteborg. Är det 1,2 km som det sägs vara?

Ida och jag firar jul med hennes släkt och allt är härligt juligt.

Ha nu en riktigt god jul och lycka till alla ni som ska långloppa i Åre Swix Open 26 december!

SkiErg-pers
Det blev förresten ytterligare en julklapp till mig själv. Form. Efter en riktigt trist träningshöst då formkurvan nådde en väldigt låg i nivå i november har det efter några veckors bra träning börjat kännas bättre. Jag tycker jag har mer kraft på passen och för att stämma av formen maxade jag 5000 m SkiErg i måndags på nya maskinen. Tiden blev 17.27 min (motstånd 8), endast 3 s från personbästa. Sista minuten var jag ordentligt fikasugen och det blev ett gäng minuter kvidande på golvet efteråt.

5000 m SkiErg på motstånd 8

5000 m SkiErg på motstånd 8

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till God jul

  1. Janne skriver:

    Ska bli intressant att läsa om hur långt ett varv i Skidome är. Antingen har jag börjat åka betydligt fortare eller så är det lite kortare än vad dem säger. Tror mer på det senare. Och stort tack för en otroligt bra blogg.

  2. M skriver:

    God Jul 🙂

    /M

Kommentarsfältet är stängt.