Bjørn Dählie Ski Challenge

3 jan inleds svenska långsloppscupen Bjørn Dählie Ski Challenge i Falun med AXA Ski Marathon. Fem tävlingar ingår och förra säsongen blev jag 6:a totalt. I år kommer denna cup vara största målet utöver ultraloppen och Vasan.

Intersportloppet 2015 spurten. Foto: Adam Johansson, Adamediamedmera

Intersportloppet 2015 är ett av mina bästa lopp någonsin. Det blev en 3:e-plats. En kvartett bestående av Oscar Persson, Jack Impola, Lars Suther och jag gick loss tidigt och höll undan. Jag var mest aktiv, men lyckades inte splittra gruppen. Däremot lyckades jag spurta ner Lurs Suther (SM-final i sprint samma vinter), trots att han kom först in på upploppet. Foto: Adam Johansson, Adamediamedmera

Intersportloppet 2015. 4:an Erik Wickström, 1:an Oscar Persson, 2:an Jack Impola och 4:an Lars Suther. Foto: Adam Johansson, Adamediamedmera

Intersportloppet 2015, som är även i år är en del av Bjørn Dählie Ski Challenge (nu heter det dock Moraloppet). 4:an Erik Wickström, 1:an Oscar Persson, 2:an Jack Impola och 4:an Lars Suther. Foto: Adam Johansson, Adamediamedmera

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.