Bilder från Bordshockey-VM

Prispallen bordshockey-VM 2015. Kul comeback av Robin!

Prispallen bordshockey-VM 2015. Kul comeback av Robin!

Tobias Magnusson, en av A-VM-spelarna

Tobias Magnusson, en av A-VM-spelarna

Varje år den 22 december avgörs bordshockey-VM hemma hos mig. Vi är ett gäng högstadiekompisar (A-VM-spelare) som spelar och i år var det 20-års-jubileum. Det var dock några bortfall i pga barnafödande mm, så vi fick ta in några B-VM-spelare i form av ”nya kompisar”.

Trots att startfältet höll lite lägre klass än vanligt så lyckades jag inte nå pallen, vilket jag nog bara gjort två gånger genom historien. Det blev åtminstone en semifinalplats, men styrk i matchen om tredjepris. Bizze Wing vann som vanligt. Jag tror han har 18 segrar.

Ingen av oss spelar bordshockey någon annan gång på året, men när det är VM pyntas vårt vardagsrum med hockeygrejer och vi har både inmarschmusik och invigningstal.

Blixten, farlig center

Blixten, farlig center

IMG_9873

Bizze Wing och Martin Josefsson i bordshockey-VM 2015

Bizze Wing och Martin Josefsson i bordshockey-VM 2015. I soffan syns Erik Thiberg och Robert Malmgren, relativt nyfrälsa skidåkare. Robban står i led 1 och kan nå elitledet i år med lite flyt. Erik startade från en lägre nivå, men är en skidnörd av stora mått och utvecklas stadigt.

Här piskar jag Tobias Magnusson

Här piskar jag Tobias Magnusson

IMG_9867

6 av 7 spelare från Bordshockey-VM 22 dec 2015 (Erik Thiberg tog bilden). Övre raden fr v: Martin Josefsson, Bizze Wing, Tobias Magnusson, Robin Liljeros. Främre raden fr v: Robert Malmgren, Erik Wickström.

6 av 7 spelare från Bordshockey-VM 22 dec 2015 (Erik Thiberg tog bilden). Övre raden fr v: Martin Josefsson, Bizze Wing, Tobias Magnusson, Robin Liljeros. Främre raden fr v: Robert Malmgren, Erik Wickström.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.