Dags för AXA

Ida, jag och barnen var i Norge 28 dec till 1 jan för att fira nyår hos Anna och Harald. Vi träffade också en del andra gamla vänner från Alaskatiden, vilket var flera väldigt kära och nostalgiska återseenden. Här är Marius Korthauer och Julia Coulter. Mer om den resan senare.

Ida, jag och barnen var i Norge 28 dec till 1 jan för att fira nyår hos Anna och Harald. Vi träffade också en del andra gamla vänner från Alaskatiden, vilket var flera väldigt kära och nostalgiska återseenden. Här är Marius Korthauer och Julia Coulter. Mer om den resan senare.

I morgon är det dags för AXA Ski Marathon på en relativt kort varvbana på Faluns konstsnö vid Lugnet. Det är första gången tävlingen avgörs i Falun och inte Orsa Grönklitt och det ska bli spännande att se vilka som ställer ut i första deltävlingen av Bjørn Dählie Ski Challenge. Här finns preliminär startlista.

Inför tävlingen i Åre pratade och skrev jag om att jag kände mig i bra form, vilket jag uppenbarligen också var. Så känner jag inte riktigt nu, och tiderna vid intervallpasset på Haralds SkiErg var inte mycket att hänga i granen. Typ alla vuxna och barn runtomkring mig både i Östersund och Eidsvoll har varit sjuka så det är möjligt är det är någonting sådant som spökar. Men halsen känns i a f bra så jag är fullt inställt på att köra.

Jag åker upp idag tillsammans med Mattias ”Z” Carlzons sambo Anna-Karin Jonsson och min far. Hoppas pappa kan ta mina körpass. Jag är inte överdrivet förtjust i bilkörning utan sitter hellre bredvid eller bak med barnen när de är med (efter några timmars lek, sång och bus i ett baksäte kan man dock bli lite trött ibland, ska erkännas).

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.