Tuff bana

Det blir skejtskor idag pga en del kurvor som kan bli isiga. Annars föredrar jag att staka i klassiska skor.

Det blir skejtskor idag pga en del kurvor som kan bli isiga. Annars föredrar jag att staka i klassiska skor.

I morgon blir det världspremiär för långlopp på Lugnet

I morgon blir det världspremiär för långlopp på Lugnet

Det blir en tuff bana i AXA Ski Marathon idag. När jag åkte banan igår så räknade jag ut att det skulle bli ca 1000 höjdmeter på 42 km (Vasaloppet är drygt 800 m på 90 km). Då var inte hela spåret klart, men jag tror inte det landar speciellt långt ifrån 1000 höjdmeter.

Det var en del kurvor men lite is under, så för första gången på länge kommer jag att staka i skejtskor idag. Annars trivs jag bättre i klassiska skor. De är lättare och smidigare.

Ulricehamns IF:s vallateam för helgen med Micke Johansson (som dragit 15,8 s på 100 m på gamla SkiErg, snabbast i Sverige?), Lars Karlsson, Christer Sandberg och Olle Ekman. Andreas Svenssons mor Pernilla är precis utanför bild.

Ulricehamns IF:s vallateam för helgen med Micke Johansson (som dragit 15,8 s på 100 m på gamla SkiErgen, snabbast i Sverige?), Lars Karlsson, Christer Sandberg och Olle Ekman. Andreas Svenssons mor Pernilla är halvt med i bild. Jag är väldigt tacksam över servicen i vår klubb.

Andreas Svensson

Andreas Svensson

Rött är sött. Nya stavremmar igår.

Rött är sött. Nya stavremmar igår.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.