Marathon skier – internationellt magasin om långlopp

Marathonskier decembernumret 2015 omslag

Marathonskier decembernumret 2015 omslag

Det är inte en norsk, en tysk och en Bellman, men väl en svensk, en ryss och en finländare som kommer att ställa upp i Årefjällsloppet 24 h 1-2 april i år. Vi är fortfarande på jakt efter en norrman som vill åka skidor i ett dygn i sträck, inte minst för att David Nilsson (vd för Visma Ski Classics och även involverad i Årefjällsloppet) har tryckt upp varsin uppsättnings kläder till dessa fyra nationer.

Erik Wickström och Teemu Virtanen

Teemu Virtanen från Finland kom och åkte AXA Ski Marathon, men fick bryta halvvägs.

Lustigt nog arbetar vi alla tre delvis som journalister. Jag som chefredaktör för Vasaloppet, Denis Kabanen jobbar med någon rysk sajt och Teemu Virtanen är chefredaktör för det internationella magasinet Marathon Skier.

Marathon Skier handlar till stor del om de olika långloppen runtom i världen, inte bara Visma Ski Classics. Den innehåller också personporträtt, pryltester etc. Senaste numret finns som gratis pdf att läsa här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.