Tranemoloppet idag

Resultatlista Tranemoloppet 2011. Då var jag över 2 min efter. Tre dagar senare blev jag 24:a i Jizerska. Jag är som sagt lite bättre på långlopp i monoton terräng jämfört med korta lopp på elljusspår.

Resultatlista Tranemoloppet 2011. Då var jag nästan 2,5 min efter. Tre dagar senare blev jag 24:a i Jizerska. Jag är som sagt lite bättre på långlopp i monoton terräng jämfört med korta lopp på elljusspår.

Det var mycket folk på bloggen efter loppet i Falun och bara i måndags var det 1700 visningar på filmen där jag stakade uppför ena sprintbacken på Lugnet i AXA Ski Marathon. Det var ju skit att tekniken inte direkt var bländande där när det var många som tittade. Jag får hoppas jag finner en bättre film från något lopp framöver!

Idag är det Tranemoloppet, som var min första skidtävling bortsett från Barnens Vasaloppet. 1996 körde jag 2,5 km i H11-12 den 6 januari och sedan åkte jag Tranemoloppet i princip varje år till det jag var 20 år. H21 tror jag det bara blivit en gång, 2011 då Martin Henricsson gjorde ett riktigt bra lopp.

Det blir 15 km K individuell start idag. Korta lopp på elljusspår med allt annat än monoton terräng är inte riktigt min tekopp, men det ska bli kul att få tävla på ”Christian Olssons” beryktade konstsnö! Starten är runt kl 13 och jag samåker med Erik Thiberg och Mikael Ragneheim.

Startlista Tranemoloppet 2015

Startlista Tranemoloppet 2015

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.