Ida mot Halvvasan

Efter en lång julförkylning gav sig Ida iväg till skidstadion igår. 1,5 månad kvar till Halvvasan!

Efter en lång julförkylning gav sig Ida iväg till skidstadion igår. 1,5 månad kvar till Halvvasan!

Efter tre Tjejvasor tog Ida steget upp till Halvvasan förra året. I år blir det en repris på 45 km-loppet och hennes träningsmål för 2016 är tre pass á minst 30 min tre dagar i veckan. Klarar hon det i 12 månader blir det hennes mesta träningsår. Förutom sjukdagarna tror jag hon fixar det, motivationen är god som aldrig förr.

Idas favoritträningsform är faktiskt skidåkning, följt av löpning. Ibland lyckas skomakaren. Men för att köra roddmaskin eller stakmaskin i atletklubben i källaren behöver hon dock sällskap, någon måtta får det vara på motivationen. När jag och barnen gör sällskap kan hon dock maxa 2000 m och hon är grymt bra på att ta i!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ida mot Halvvasan

  1. Janne skriver:

    Hur får man sin fru så motiverad?

Kommentarsfältet är stängt.