Innehållsrik månad

Idag börjar allvaret. Från idag och en månad framåt har jag fullt med skidgrejer inbokade. Bland annat fyra skidevent med företag (lektion + föreläsning), tre egna motsvarande event (samtliga fullbokade), tre eftermiddag/kvällar med privatlektioner (alla tider slut), ett par filmuppdrag, ett par separata föreläsningar och ett långhelgsläger i Grövelsjön 28-31 januari.

Teknikträning i skidhallen i Göteborg

Att hjälpa andra med tekniken är något jag verkligen gillar!

Utöver det kommer vanliga uppdrag som Vasalöparen, skriva träningsprogram, viss medverkan i media (tre grejer hittills på gång) och övriga åtaganden. Och så håller jag på att ombilda den enskilda firman till ett aktiebolag nu när verksamheten har vuxit. Och så vill jag helst träna på arbetstid istället för att sticka ut på kvällarna. Och så hämtar jag tidigt på dagis två dagar i veckan. Och så gick tvättmaskinen precis sönder. Och så ska jag tävla på skidor.

12 januari till 11 februari 2016 kommer bli en intressant era för mig (februari blir betydligt lugnare). Även om jag tycker jobbuppdragen är uppriktigt jätteroliga så kommer jag nog känna mig otillräcklig på många sätt, och självklart är det inte kul att vara borta mycket. Men det kommer alltid lugnare perioder.

Morgonstund har guld i mun
För att komma hyfsat i fas gick jag upp klockan 04.45 idag, 2 timmar innan barnen vaknade. Jag stod dock inte på händer, vilket det sägs att Paulo Roberto gör vid den tiden.

För att få lite mindre att tänka på beslutade jag mig igår för att sluta att blogga på Vasaloppet.se, där jag skrivit två inlägg i veckan sedan i somras. Så här såg sista inlägget ut.

Uppdraget slutfört
Nu är uppdraget slutfört. Här kommer mitt sista blogginlägg för den här gången på Vasaloppet.se. Jag fortsätter som vanligt på www.erikwickstrom.se.

11802790_827912853960071_8797857388745496426_o kopiaNär Vasaloppet presenterade sin nya hemsida i somras var jag en av två som bloggade på sidan. Vasaloppets mål var att få in ett gäng bloggare, och under tiden skulle jag skriva ett par inlägg i veckan om prylar, träning och jobbet med Vasalöparen. Det har jag nu gjort i ett halvår och under tiden har Vasaloppet fått in fler bloggare. Det gör att mitt uppdrag är slut för denna gång på den här platsen.

Jag vill passa på att tipsa om de andra bloggarna på Vasaloppets hemsida, inte minst min kompis Daniel ”Traddarn” Abrahamsson, som bor i Borås och siktar på att bli bland de 100 främsta i Vasaloppet. Att han har teknik, kondition och styrka för att klara det tvivlar ingen på. Det gäller bara att han håller sig frisk och skadefri. Mitt tips är att han blir 87:a.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning. Bokmärk permalänken.