Trevliga ord om skidboken

Min bok/DVD Längdskidåkning för dig är inne på slutet av sin andra upplaga. Blir det en ny tryckning så kanske vi gör en uppdatering, men innan dess ska jag skriva klart min nya bok (som skulle varit klar innan jul), vilket jag hoppas få möjlighet att göra i sommar.

Längdskidåkning för omslag miljö

Hur som helst, jag får ofta uppskattande kommentarer om Längdskidåkning för dig när jag är ute och flänger. Stort tack för det! Här är några rader som den ”skidgalne matematikprofessorn” Lars-Erik Persson skrev i förra veckan på Facebook:

JAG tycker du är superbra att du medverkar så bra till att ge information till en bred allmänhet. Jag har nu äntligen fått möjlighet att läsa din bok ”Längskidåkning för dig”. Först var jag lite orolig att den skulle vara för ”elitinriktad” frör mig som motionär. Trots mina 61 Vasalopp (42 vanliga och 19 öppna spår) anser jag mig vara en typisk motionär. Min åsikt är att boken är ETT MÅSTE även för alla oss motionärer i landet. Du har verkligen på ett lättbegripligt sätt lyckats förklara några moment som är speciellt viktiga för oss t,ex. beträffande teknik, inspiration (speciellt viktigt enligt mig). hur man tränar, utrustning och Vasaloppstips. JAG tycker detta är ett MÅSTE för alla med skidintresse från söndagsturåkare, via motionärer till de som tom ni som siktar på Vasalopp. Sprid gärna denna min åsikt eftersom jag tror den är till gagn för vår fantastiska sport och fritidssysselsättning, skidåkning.

Jättetack för det Lars-Erik!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.