Aftonbladet TV Hårdträning del 2 av skidåkningen

Nu finns del 2 av skidprogrammen ute i Hårdträning på Aftonbladet TV. Jag är ”rullskidsmodell” och ”stakmaskinsmodell”. Rullskidåkningen är inspelad i Ramnaslätt några hundra meter från där vi bor (i -12 grader) och stakmaskinsbilderna är från atletklubben (träningsrummet i vår källare).

Dags för rullskidåkning i -12 grader i Aftonbladet TV:s program hårdträning

Dags för rullskidåkning i -12 grader i Aftonbladet TV:s program hårdträning

Skärmavbild 2016-02-03 kl. 10.37.05 Skärmavbild 2016-02-03 kl. 10.37.10 Skärmavbild 2016-02-03 kl. 10.37.24

Jag är inte sponsrad av Intersport, men jag gillar att använda med bomullsstrumpor som jag köper i 10-pack. Främst för att reta Z. Men de föll inte riktigt producenten i smaken få jag fick vika ner dem.

Jag är inte sponsrad av Intersport, men jag gillar att använda deras bomullsstrumpor som jag köper i 10-pack. Främst för att reta Z. Men de föll inte riktigt producenten i smaken få jag fick vika ner dem.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Aftonbladet TV Hårdträning del 2 av skidåkningen

  1. PK skriver:

    Er det antiskli-teip du har på gulvet foran skierg-en? Hvilken teip er det i så fall og hva er ca avstand til maskien?

    Takk for en superbra blogg, også for oss nordmenn!

    • Erik Wickström skriver:

      Tack, roligt att höra! Det är ingen speciellt tejp men den funkar helt OK både för att halka mindre och bedöma avstånd till maskinen. Jag experimenterar ofta med olika avstånd för att analysera olika tekniker. Vad som går fortast är inte mest skidlikt.

Kommentarsfältet är stängt.