Skidlektioner mån, ons, tors denna vecka

Det börjar bli "sådär" på Borås skidstadion

Det börjar bli ”sådär” på Borås skidstadion

Den här veckan gör jag det sista rycket med skidevent (lektioner, föreläsningar, företagscoaching etc) innan Vasaloppet. Sedan är det ganska tomt i kalendern fram till första söndagen i mars. Igår hade jag lektioner hela eftermiddagen och kvällen och sedan blir det nya grejer på onsdag och torsdag. En av lektionerna igår var i skejt, vilket var riktigt kul. Även i fall jag inte skejtar så mycket längre så kände jag att jag kunde ge lite tips.

Vi måste eventuellt styra om onsdagen och torsdagen till Ulricehamn, där det finns lite mer snö. Igår var föret inte det bästa och idag och i morgon bjuds det på nytt härligt boråsiskt vinterregn. Dock minusgrader i sikte på torsdag.

Engelbrektsloppet är inställt, så det kan gissningsvis bli än mer folk på Västgötaloppet i Ulricehamn i helgen.

Det börjar bli genomslag nu på Borås skidstadion

Det börjar bli genomslag nu på Borås skidstadion

IMG_5842

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor, Träning och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.