Aftonbladet TV Hårdträning – vallning i vallatemplet

Aftonbladet TV:s program Hårdträning på besök i vallatemplet

Aftonbladet TV:s program Hårdträning på besök i vallatemplet

Nu ligger den fjärde delen ute om Vasaloppet i Aftonbladet TV:s program Hårdträning, som är ett samarbete med En svensk klassiker. Denna gång har kameran kommit ner till vallatemplet i vår källare. Jag vallar och Jonas Colting pratar. Se klippet på drygt 4 minuter här.

Swix vallajärn med tjock platta är för övrigt jäkligt gött. Har man en gång börjat med det är det svårt att gå tillbaka till "tunnjärn".

Swix vallajärn med tjock platta är jäkligt gött. Har man en gång börjat med det är det svårt att gå tillbaka till ”tunnjärn”.

Bild från Aftonbladet TV Hårdträning. Tejp tycker jag är den bästa fästvallan. Det händer att jag åker på tejp, men mestadels blir det stakning eller vallningsfria skidor. Jag vallar aldrig med burk eller klister, åtminstone inte till mig själv.

Bild från Aftonbladet TV Hårdträning. Tejp tycker jag är den bästa fästvallan. Det händer att jag åker på tejp, men i stort sett alltid blir det stakning eller vallningsfria skidor. Jag vallar aldrig med burk eller klister, åtminstone inte till mig själv. Det är för kladdigt. Det är roligare att träna än att valla.

Klistertummar

Klistertummar

Vallaförklädet som mamma sydde åt mig på skidgymnasiet går inte av för hackor

Vallaförklädet som mamma sydde åt mig på skidgymnasiet går inte av för hackor! I ”kannan” längst upp till vänster i bild förvarar jag delar av lagret av handtag till stavar. Den kannan är ett av pappas gamla tennispriser. Pappa spelade i juniorlandslaget i tennis, men det måste blivit något fel med genöverföringen för den talangen fick aldrig jag på grusbanorna.

 

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Aftonbladet TV Hårdträning – vallning i vallatemplet

  1. Stefan skriver:

    Besvikelsen! Trodde att äntligen får Erik en talroll, men icke!

    • Erik Wickström skriver:

      Visst hade det varit kul att göra även talet. Men även om Jonas inte är skidexpert tycker jag han gör det jättebra! Jag coachade han i skidkunskap innan inspelningarna 🙂

Kommentarsfältet är stängt.