4:a i cupen

Fågelhus i pris

Jag gillar fåglar. När jag växte upp hade vi ett ”fågelhus” i trädgården med mat i och det funderade jag på att köpa för bara några dagar sedan. När sedan 1:an i H55 vann precis det jag ville ha gick jag fram till honom och bytte till mig fågelhuset mot ett par motorcykelhandskar. Det tyckte han var bra, eftersom hade en hoj. Mindre bra för min klubbkompis Jesper Nilsson, för det var hans pris jag bytte bort. Hoppas inte Jesper läser det här, jag får skaka fram något annat till honom. Men kommer man inte på prisutdelningen vet man aldrig vad som händer med priserna!

I förra inlägget glömde jag nämna att Oscar Persson har goda meriter sedan tidigare. Oscar var 17:e i Vasaloppet 2014. I år var han bl a 16:e och tredje bästa svensk efter Richardsson och Södergren i Visma Ski Classics-loppet Kaiser Maximilian Lauf, samt 2:a i Orsa Ski Marathon i ett tufft startfält. Ingen dålig påg.

Jag missade också att skriva att jag blev 4:a totalt i herrar elit i Bjørn Dählie Ski Challenge, endast 6 poäng efter Lars Suther på tredje plats. Hade jag hållit Moberg bakom mig igår hade jag blivit 3:a i den svenska långloppscupen, men man kan inte få allt. Grattis IFK Mora SK som tog en snygg trippel i totalen! Andreas Holmberg passerade David Frisk och vann före just Frisk.

Dessa grejer är nu uppdaterade i inlägget.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till 4:a i cupen

  1. Janne skriver:

    Jag är mkt imponerad av din åkning. Ska bli en ära att bli varvad av dig på ons i Tranemo. Stort grattis, och lycka till på ons och i VL.

  2. Lars Bern skriver:

    Oscar Persson låter mer som en pôjk än som en påg 😉

  3. Erik Wickström skriver:

    Tack! Jag får se om det blir Tranemo. Anmäld, men inte helt säker i dagsläget. Lycka till själv! Oscar Perssons dialekt är ju härlig 🙂 Påg är som sagt inte helt rätt, det är ju mer skånskt.

Kommentarsfältet är stängt.