CCC1000 Göteborg

Fredrik Erixon är initiativtagare och "projektledare" för CCC1000

Fredrik Erixon är initiativtagare och ”projektledare” för CCC1000. Här från lägret i Storhogna i november.

Igår hade vi en ”rekryteringsträff” för CCC1000 Göteborg på Borås skidstadion, med information och ett kortare träningspass. CCC1000 är ett koncept med träningar och läger för att bli en bättre skidåkare och jag är inne på mitt andra år som tränare på lägren. Det är en väldigt rolig och trevlig grupp på ca 25 personer, varav många återkommande. CCC1000 har funnits med bas i Stockholm sedan 2012 och nu är det tänkt att starta i Göteborg.

Om du är intresserad så skicka ett mejl till Fredrik så ringer han upp och berättar mer.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.