Ingen Halvvasa för Ida

Från vänster Samuel Norlén (2:a), Robert Malmgren (1:a), Lennart Larsson (3:a) och Olle Häggdahl (4:a).

Jag var vid Hestrastugan samtidigt om Brandmans-KM avgjordes i veckan. Från vänster: Samuel Norlén (2:a), Robert Malmgren (1:a), Lennart Larsson (3:a) och Olle Häggdahl (4:a).

Det blir ingen Halvvasa för Ida på tisdag. Hon är fortfarande rejält förkyld, så till den milda grad att hon låg i sängen större delen av dagen igår (variant av influensa?). Bara under en kort tid mitt på dagen var hon uppe och var med barnen så jag kunde åka en sväng skidor, sedan tillbaks till sängen igen.

Jag känner mig fortfarande frisk, men inser att när det varit både magsjuka och rejäla förkylningar i familjen är det svårt att klara sig. Men jag försöker hårt. På dagarna umgås vi mest hela tiden, men jag är väldigt snål med pussar för närvarande. Och jag har faktiskt sovit i ett eget rum den här veckan. Hoppas klara mig.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.