Intervjuad i Klassikerpodden

Magnus Ormestad gör både Klasskierpodden och Husky podcast

Magnus Ormestad gör både Klasskierpodden och Husky podcast. Här efter vår intervju i december.

Även gårdagens vab blev en trevlig dag med boråsiskt solsken! Det är lite nervöst när resten av familjen både är/har varit magsjuka OCH är förkylda. Jag lever på hoppet att klara mig, vore tråkigt att missa Vasaloppet då formen faktiskt känns väldigt bra. I veckan har formkurvan fortsatt att peka uppåt, så jag håller tummarna för att vara frisk, samt sedan få bra skidor, bra start och utrustning som håller. Då ska det nog kunna kunna gå riktigt bra första söndagen i mars.

I början av december blev jag intervjuad i Klassikerpodden. Även om man såklart hade sagt annorlunda på vissa frågor så här i efterhand tyckte jag intervjun blev bra. Jag pratar bl a om varför man inte ska tänka ”kort och hård eller långt och lugnt”, om min första Klassiker 2000/2001, om att tävla utan press och varför februari generellt är den viktigaste träningsmånaden för motionärer som vill prestera bra i Vasaloppet. Lyssna på intervjun här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.