Uppdatering Årefjällsloppet 24 h 31 mars – 1 april

Mina Sverigekläder för 24 h-eventet är utlånade till Robin Bryntesson under ett par veckor. Det blir spännande vad den token ska hitta på i dem!

Mina Sverigekläder för 24 h-eventet är utlånade till Robin Bryntesson under ett par veckor. Det blir spännande att se vad den token ska hitta på i dem.

Jag pratade precis med personen på Årefjällsloppet som kommer att vara projektledare för vårt 24 h-event i samband med Årefjällsloppet. ”Loppet” kommer att genomföras en dag tidigare än planerat. Ny tid är torsdag 31 mars kl 10.00 till fredag 1 april kl 10.00. Detta för att arrangören kommer ha tillräckligt att göra med sina ordinarie lopp under resten av fredagen.

Jag gjorde ett jobb om Vålådalens anläggning 2007 och fann naturligtvis den berömda mossen.

En annan förändring för att underlätta logistiken på flera sätt är att vi kommer att åka på Vålådalens klassiska löparbana på 400 meter, istället för Åresjön. Kolstubb gissar jag? Kanske Gunder Hägg klämde intervaller där, när han inte var ute på sin mosse under lägren i Vålådalen. Jag gillar det för att det blir mer vindskyddat och mer praktiskt, men väldigt mycket svängar. Jag har aldrig åkt skidor på löparbana. Ni som åkt på Stockholm stadion i vinter kanske kan ge lite tips på kurvtagning?

Min mor, min far samt mina kompisar Martin Josefsson och Tobias Magnusson kommer att serva mig under eventet. Vi behöver också personer som räknar varv för att Guinness ska godkänna det om det blir rekord. Så om du känner för att ta ett eller ett par 4 timmars-pass 31 mars till 1 april så vore det fantastiskt! God mat och dryck utlovas! Samt en vy av en svensk, en ryss och en finländare på skidor.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.