24h-möte

"Möte" inför 24-timmars i vårt kök med Martin Josefsson, mor Lena Lindberg och Tobias Magnusson. Om du förresten av någon anledningen skulle behöva isolering säljer han det här och om jobbet behövs göras klickar du här.

”Möte” inför 24-timmars i vårt kök med Martin Josefsson, mor Lena Lindberg och Tobias Magnusson. Om du förresten av någon anledningen skulle behöva isolering säljer Tobias det här och om även jobbet behövs göras klickar du här.

Det är en hel del att fixa inför världsrekordförsöket i 24 timmars-skidåkning, både för min egen åkning och för själva eventet. Mycket telefonsamtal och mejl om det mesta.

Igår hade jag lite ”möte” med två av mina bästa kompisar, Martin Josefsson och Tobias Magnusson, samt min mor Lena Lindberg, vilka alla tre kommer att hjälpa mig i Vålådalen. Det är jag såklart väldigt tacksam för.

Återkommer med mer detaljer kring 24-timmars senare.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.