Starten för 24-timmars kl 08.00 i morgon

Årefjällsloppet har flyttats. Dels fredagens 11 km och 35 km, dels lördagens 65 km. Starten för 11 km och 35 km kommer gå i Vålådalen kl 10. Startplatsen är samma plats där vi kommer att åka, nämligen Vålådalens löparbana på 400 meter.

Ulricehamns Tidning tisdag 29 mars

Ulricehamns Tidning tisdag 29 mars

Det göra att vi kommer att starta redan kl 08.00 i morgon torsdag.

Det kommer inte att vara någon livestreamning, men jag har modigt nog lånat ut mitt Facebook-lösenord till Tobias, så han kommer att uppdatera hur det går på min Facebooksida.

Igår gjorde Ulricehamns Tidning ett reportage på rekordförsöket och idag ringde P4 Jämtland upp för en intervju, som finns att lyssna på här (länken är gjort så klippet startar där jag kommer in).

Det är väldigt många som ställer upp för mig, nu är det upp till mig. Formen känns bra, men det finns såklart många orosmoln, exempelvis det faktum att jag aldrig tidigare åkt längre än 6 timmar.

433 km är världsrekordet i skejt. Det är möjligt att slå om allt går fantastiskt bra. Ett mer rimligt mål är kanske det inofficiella stakrekordet på 402 km. Det ser ut att komma lite snö, men förhoppningsvis så lite som möjligt för det gör att spåren inte går så fort.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Starten för 24-timmars kl 08.00 i morgon

 1. Helena Enqvist skriver:

  Stort lycka till! jag kommer att hänga på din facebook i morgon för att se hur det går.

 2. tobias. skriver:

  Kul att du också får prova att åka lite längre lopp och vara igång en längre tid. 6 timmar är ju ingenting, tänk alla motionärer som åker vasaloppet och tar 8-11 timmar på sig..! 😉
  Lycka till imorgon! Imponerande uppgift att ta sig an, och det ska bli mkt intressant att följa och läsa 24h the story efteråt!

 3. Lars Bern skriver:

  Kör hårt, lycka till! Jag tror du fixar rekord.

 4. Erik Wickström skriver:

  Tack ska ni ha! Jag behöver alla lyckönskningar jag kan få 🙂

 5. Anna skriver:

  Ett tips, eller fråga:
  Kan du inte ”tillåta följare” på din facebooksida så vi som inte är vän med dig också får uppdateringar?

  Lycka till!

Kommentarer är stängda.