Snö sparas för världscupen i Ulricehamn

Klockan är 23.54 och jag är trött. Det får bli sängen. Med små barn blir det sällan sovmorgon. Våra barn vaknar nästan alltid mellan 06.00 och 06.30. Så jag får pausa lite, trots att jag inte är klar vilket jag räknade med att jag skulle bli idag. Jag har suttit och skrivit på the story från 24-timmars i tre timmar i streck, men är ännu ej klar. Men snart.

Får istället bjuda på en artikel från Borås Tidning i måndags, där de skriver om hur snö från slalombacken i Ulricehamn sparas för världscupen till vintern. De räknar med att ha kvar 12 000 av de 20 000 kubik som de täcker med sågspån.

Borås Tidning 4 april 2016

Borås Tidning 4 april 2016

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Snö sparas för världscupen i Ulricehamn

 1. Richard Lindberg skriver:

  20.000 lät lite va?
  Jag vet att Östersund sparar 60.000 för WC i skidskytte.
  http://www.op.se/jamtland/ostersund/ovanligt-litet-snolager-oroar

 2. Lars Bern skriver:

  Får väl köpa snö av Serneke med ”frysen” Skidome i Göteborg 😉

 3. Erik Wickström skriver:

  Ja du har rätt, 20 000 kubik klarar man sig inte på. Det är nog en reserv att ha om snöproduktionen i vintern blir mindre än beräknat. Problemet med konstsnön som Serneke producerar i plusgrader är att kapacitet är så låg. Den skulle nog behöva tugga på non-stop i ett par månader 🙂 Jag tror den gick i flera veckor för att fylla skidhallen.

Kommentarsfältet är stängt.