I Jokkmokk men inget Nordenskiöldslopp

Som jag skrev innan så kommer jag inte att åka morgondagens Nordenskiöldslopp. Jag har varit lite småförkyld i veckan och haft en del att stå i, inte minst pga av att jag försökte sitta så lite som möjligt framför datorn då vi var med familjen i Åre förra veckan.

Oscar Bergenholtz och jag samt en kille vid namn Erik Johansson från Västerås bor inneboende hos en härlig gumma. Jättekul att höra hennes livshistoria och kul att hennes mobiltelefon fortfarande är samma Nokia 5110 som hon köpte 1999. Kanske man ska fråga om man får spela Snake ikväll?

Oscar Bergenholtz och jag samt en kille vid namn Erik Johansson från Västerås bor inneboende hos en härlig gumma. Jättekul och intressant att höra hennes livshistoria och roligt att hennes mobiltelefon fortfarande är samma Nokia 5110 som hon köpte 1999. Kanske man ska fråga om man får spela Snake ikväll?

Jag har vabbat halva dagen måndag till torsdags och samtidigt jobbat betydligt mer än resten av halva dagen och sena kvällar bl a eftersom Vasalöparen snart går i tryck. Känner mig trött.

Men den största anledningen till att jag inte kör är nog att jag vill vara försiktig med kroppen. Jag har inte det minsta ont någonstans sedan 24-timmars, men tror ändå att kroppen är lite nedsatt och därför är ett lopp på 20 mil (blev inte 22 mil pga snöbrist på sjöarna) kanske inte det bästa. Dessutom tror jag inte att jag hade kunnat ladda om mentalt. Jag kände mig rätt nöjd efter förra helgen. Samtidigt ville jag åka upp till Jokkmokk, då allt var bokat och jag var sugen på skidåkning samt att fota med finkameran på loppet.

Sent igår kom jag till Jokkmokk och idag har det varit jättetrevligt. Jag åkte också en timme skidor, kul att träna för första gången sedan 24-timmars. Lycka till alla ni som kör i morgon! Ses vid starten kl 06.00 och mål lite senare.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I Jokkmokk men inget Nordenskiöldslopp

  1. Lars Bern skriver:

    Kör han herr Kulanko även Tjejvasan och hur i så fall? Går och lurar på en ”full house”…

Kommentarsfältet är stängt.