Crafttestning

Det kom en låda från Craft idag. Det blir till att öka träningsdosen om jag ska hinna testa igenom allt ordentligt innan midsommar! Craft är ett boråsföretag och brukar sällan göra mig besviken, inte minst gällande design och passform. Känner mig redan sugen på att ge mig ut!

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Crafttestning

 1. Per skriver:

  Det där blir en avis på!

 2. Pierre skriver:

  Hoppas de nya handskarna är lika bra som de gamla och framförallt lika sköna.

  • Erik Wickström skriver:

   För 3-4 år sedan kom Craft med några av de bästa handskarna jag haft på mig. Verkligen som ett extra skinn. Sedan tycker jag några av modellerna förvånande nog faktiskt inte hållit måttet, bl a ett par racehandskar från 2013. Men dessa var åter kanon, testade på SkiErgen igår. Ska försöka återkomma med utförligare omdöme.

Kommentarsfältet är stängt.