Skidtest i Sjusjøen

Efter skidsäsongen har jag haft många härliga helgrn där det varit så gott som tomt i almanackan. Långa go’a dagar med familjen och en del trädgårsarbete. Och sedan igår cyklar Astrid utan stödhjul. Kul! Våren är fin och vi har även haft några trevliga besök från kompisar och släkt med barn i samma åldrar. Och det har blivit några vändor med svärfars släp för att slänga ut resterna av hallen.

Snön syns från Lillehammer. Ryktet säger att Sjusjøen precis fick en halvmeter snö. Så det kan nog bli bra skidföre.

Snön syns från Lillehammer. Ryktet säger att Sjusjøen precis fick en halvmeter snö. Så det kan nog bli bra skidföre.

Men igår eftermiddag blev det en avstickare och nu sitter jag plötsligt vid frukosten på Hotel Birkebeineren i Lillehammer. Idag ska jag testa Madshus nya stakskida på Sjusjøen, där det tydligen fortfarande bjuds på fint skidföre.

På uppvägen stannade jag till hos min kompis Per Forsberg med familj i Hølen, precis vid E6:an. Per är knappt tio år äldre än mig och vi har känt varandra i tio år. Inom loppet av senaste året lyckades han bli sambo, flytta till Norge, bli bonuspappa och bli pappa. Snabbt jobbat. Och framförallt väldigt roligt. På hemresan idag tänkte jag besöka Anna och Harald med familj. Det ser ut att bli ett trevligt dygn i Norge.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skidtest i Sjusjøen

  1. Lars Bern skriver:

    En halvmeter snö låter inte bra inför Ultrabirken om en dryg månad…

Kommentarsfältet är stängt.