Ole Einar Bjørndalen i Sjusjøen

Kort paus på en Statiolmack utanför Skee, strax sydost om Strömstad. 2 timmar kvar. Det blev en kul dag i Norge idag, både med skidtester i Sjusjøen och att träffa Anna, Harald och Maren i Eidsvoll. Återkommer med rapport i morgon.

Ole Einar Bjørndalen, skidskytten med 8 OS-guld och 20 VM-guld, sade så här om säsongsvila: "Jag har börjat att ta två veckor med bara lugna långpass, förr tog jag aldrig någon paus."

Ole Einar Bjørndalen, skidskytten med 8 OS-guld och 20 VM-guld, sade så här om säsongsvila: ”Jag har börjat att ta två veckor med bara lugna långpass, förr tog jag aldrig någon paus.” Hård kille. Han var dock inte med på testerna av stakskidorna.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.