CCC1000 Göteborg och föreläsning om 24-timmars

CCC1000 Göteborg i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Killen på bilden som är lite extra glad är Ola Serneke, som ofta är på gott humör. Det är alltid kul att prata med honom. Han har alltid nya projekt på gång och det är inga smågrejer direkt.

CCC1000 Göteborg i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Killen på bilden i mitten som är lite extra glad är Ola Serneke, som ofta är på gott humör. Det är alltid kul att prata med honom och han brinner för många saker inom skidsporten. Ola har alltid nya projekt på gång och det är inga smågrejer direkt.

Igår hade vi uppstart för CCC1000 i Göteborg. Genomgång av året samt ett teknikpass på rullskidor, som Tobias Westman och jag höll i. Känns kul att Tobias är med. Han kan det där med teknik.

Vi skulle sluta kl 21, men vi blev kvar till kl 22. Känns som ett bra gäng direkt. Det finns fortfarande platser kvar och vi drar inte igång på allvar förrän i september.

Det blev återigen rullskidåkning för mig, men tekniklektioner är ursäktade i min väntan till midsommar för rullskidspremiär. Anledningen till att jag inte åker rullskidor i vår är ett test och eftersom jag åkt skidor i så många år tror jag inte det kommer göra någon jättestor skillnad. Ska bli intressant att se. Är man däremot ny i sporten tror jag man kan få ut mycket av en tidig start på hjul.

Nu ska jag iväg till stan och föreläsa om 24-timmars. Det blir första gången jag ger en föreläsning med 24-timmars som huvudämne. Så igår och idag satte jag ihop en helt ny presentation. Alltid kul!

Det gick bra att åka rullskidor på Kviberg, runt de stora fotbollsplanerna ca 2 km cykelbana.

Det gick bra att åka rullskidor på Kviberg, runt de stora fotbollsplanerna ca 2 km cykelbana.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.