Borås Triathlon-cykling

Borås Triathlon karta. Grön cykling, röd löpning.

Borås Triathlon karta. Grön cykling, röd löpning.

Igår smög jag igång träningen med 20 min lugn löpning. Ida gjorde också löpcomeback efter många veckors segt halsont.

Någon gång i månaden blir det ”läggningslöpning” för mig. Alltså att jag gör i ordning barnen för kvällen och sedan går ut och springer så de somnar i vagnen. Så även igår. Ida och jag gick ihop till Byttorpssjön 1,5 km bort, där hon sprang ett varv på 2 km i 6.45-fart medan jag hade vagnen. Sedan skarvade jag på lite själv genom skogen hem. Trevlig kvällstur.

Idag ska jag cykla Borås Triathlon-banan med Jonas Colting. Jag hoppas fortfarande på en start där, även om jag inte direkt känner mig redo för en tävling på över 4 timmar i dagsläget.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.