Fakirtåget till Hufvudstaden

Tidigt idag

Tidigt idag. När jag cyklade iväg till stationen hade vår granne Micke inte åkt än. Han kör grävmaskin i Göteborg och det är inte ofta man lämnar Lundaskog före honom.

Jag åker ofta från Borås kl 05.53 när jag är i Stockholm över dagen. Det kallar jag fakirtåg, men när jag skrev det förra gången fick jag denna bloggkommentar av ”Jens Westergren” (potentiellt MTB-cyklisten):

Kallar du det där fakirtåg? Falun- Stockholm avgår 05.31, och anslutningsbussen från Grycksbo till stationen 04.57… DET är fakirtåget!:-)

Så det var ju bara att ta ett tidigare tåg idag. Nej, det var inte därför, men Vasalöparenmötet börjar redan kl 9, därför tog jag tåget som gick kl 05.00 istället.

När jag går upp så tidigt tar jag med mobiltelefonen in i sovrummet, så att jag kan ha dubbla väckarklockor. Jag sover väldigt djupt. Annars bor alltid mobiltelefonen i köket på natten. Jag vill inte ha telefonen som snuttefilt i sängen. Nu ska jag stiga av och byta tåg i Herrljunga.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.