Vallabuss till salu

1510729_432673223530318_1696969157_nEfter att ha funnits som långloppslag ända sedan starten av Ski Classics 2010 lade Team Exspirit nyligen ner sin satsning. Därför är deras vallabuss nu till salu. Jag kunde inte låta bli att lägga upp det på bloggen när Erik Nilsson frågade om jag kunde sprida det, för vem vill inte ha en vallabuss? Så här skrev han.

Vi har Team Exspirits Mercedes Benz Sprinter van som ska säljas. -11 med 4×4 drift och höjd som har gått 15 700. Den har 6 sittplatser, längsta och högsta skåpet som går att få tag i och du kör den med vanligt B-kort. Skåpet är ombyggt för att ha plats med vallalådor, skidor mm och har fungerat väldigt bra för oss. Nu är den helfolierad och under är den klarröd. Bifogat några bilder. Reg nummer KZN 659. Vet du någon som kan vara intresserad av den? erik.nilsson@wsportsmedia.com

Team Exspirits buss

Team Exspirits buss

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.