Triathlon-träning

Min triathlonmålgång i Borås Tidning igår

Min triathlonmålgång i Borås Tidning efter Mitt i Borås Triathlon 2013. 3:a då.

Min fina träningsvecka går vidare. Igår körde jag cykelsträckan på 9 mil för Borås Triathlon med tempocykel. Den är riktigt tuff, drygt 1000 höjdmeter. Och jag körde hyfsat hårt, 75 procent i snittpuls i 30-gradig boråsvärme. Efter 3 min paus sprang jag sedan 5 km i 4 min/km-fart. Jag återkommer ikväll eller i morgon om detaljer kring passet, samt varför jag tycker den här typen av halvhårda långpass har så många fördelar. Särskilt när det närmar sig tävling.

Idag ska jag vara pappaledig. Blir skönt i det fina vädret. När jag frågade Astrid igår vad hon ville göra sade hon ”cykla och åka rullskidor”. Intressant svar. Får se vad det blir. 4 års-kontroll med Astrid på BVC i Sandared står också på schemat.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.