Lärare på PT-utbildning i höst

I höst är jag en av lärarna för en PT-utbildning inom konditionsidrott på Bosön. Jag har hand om skiddelen och bland övriga lärare återfinns bl a Fredrik Ericsson, Jonas Colting, Mikael Mattsson och Malin Ewerlöf. Ska bli riktigt roligt! Läs mer här: http://konditionsidrott.se/pt-utbildning/ och se kort text nedan.

Fredric Eriksson är skarp och jag gillar honom skarpt. Jag har svårt att tro att någon är bättre än honom på cykelfysiologi i Sverige. Bilden är från 16 augusti 2012 då jag tog några bilder vid Ingarvet GP i Falun.

Fredric Eriksson är skarp och jag gillar honom skarpt. Jag har svårt att tro att någon är bättre än honom på cykelfysiologi i Sverige. Bilden är från 16 augusti 2012 då jag tog några bilder vid Ingarvet GP i Falun.

Vill du utveckla dig själv och dina kunder inom konditionsidrott?
Vår utbildning på Bosön ger dig internationellt giltig PT-licens och lämpar sig för dig som vill bygga kompetens eller vidareutbilda dig inom konditionsträning. Vi tror att du har en bakgrund som terapeut, sjukgymnast, PT, idrottsledare eller liknande, samt har en stark vilja att utveckla dina tjänster mot en snabbt växande målgrupp av kunder med intresse för konditionsträning.

För att kunna hjälpa en pt-kund eller en patient inom konditionsträning och tillhörande grenar krävs relevant kunskap inom uthållighetsträning, de olika grenarna och idrottsinriktad styrketräning. Den kunskapen kan du få under Konditionsidrott Educations PT-utbildning – den enda uthållighetsinriktade PT-utbildningen i Norden.

Tillsammans med några av Sveriges ledande utbildare ger vi dig den kunskap som du behöver för att bli en framgångsrik PT inom konditionsidrott. Utbildningen ger dig internationellt giltig licens och levereras på Bosön två gånger per år.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.