Simning med Emma Igelström

Emma Igelström och jag inför passet. Jag simmade aningen kortare, aningen långsammare och inte fullt lika snyggt.

Emma Igelström och jag inför passet. Jag simmade aningen kortare, aningen långsammare och inte fullt lika snyggt.

Brallorna Jonas Colting har på sig ger flytkraft och är ett bra hjälpmedel vid simträning utan våtdräkt. "Med dem behöver man ingen dolme." Lär komma på hans sida www.coltingwetsuits.com

Brallorna Jonas Colting har på sig ger flytkraft och är ett bra hjälpmedel vid simträning utan våtdräkt. ”Med dem behöver man ingen dolme.” Lär komma på hans sida http://www.coltingwetsuits.com

Träningen inför Borås triathlon 18 juni fortsätter. Nu har jag gjort årets fjärde simpass, även detta på runt halvtimmen. Även i fall jag inte får till simningen speciellt bra så går det redan betydligt bättre (från en mycket låg nivå). Jag märker att jag simmar snabbare vid samma ansträngningsnivå nu än vid första passet.

Jag brukar reta Jonas för att han använder en sjuhelsikes massa hudvårdsprodukter. Se bara i hans väska.

Jag brukar reta Jonas för att han använder en sjuhelsikes massa hudvårdsprodukter. Se bara i hans väska.

Tidigare var silverfisken min främsta merit inom simning. Nu är den att jag tränat ett pass med flerfaldiga VM-guldmedaljören Emma Igelström, som nu satsar på triathlon. Ska dock erkänna att jag körde i min fart och Jonas Colting och Emma i sin fart. Vid kaffedrickande innan passet höll jag dock jämna steg med de duktiga simmarna. Vi höll till vid Borås Simarena vid Alideberg, på ute-50:an.

Jonas Colting och Emma Igelström på Alidebergsbadet i Borås

Jonas Colting och Emma Igelström på Alidebergsbadet i Borås

 

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.