Kompulsiv sågare

Barnen sover lite längre på mornarna nu när de har sommarlov, så borde man ju egentligen utnyttja det till att själv sova mer. Men jag är helt uppfylld med att röja sly, buskar och träd i stugan. Igår ställde jag klockan på 06.00 för att hinna äta frukost och samtidigt lyssna på P1 Morgon, för att sedan kroppsarbeta en timme innan de vaknade.

Det har blivit lite röjsåg, men mina favoritverktyg är grensaxen och bågsågen. Jag har nu röjt nästan hela slänten ner mot båthuset. Det syns inte på bilderna, men det är nog ett par hundra små och medelstora träd som ligger ner (och tyvärr även ska tas hand om). Vad som syns på bilderna är att sikten upp mot huset – och således även ner mot vattnet åt ena hållet – är mycket bättre.

Förebild från båthuset

Förebild från båthuset

Mellanbild 1

Mellanbild

Efterbild

Efterbild. Kanske läge för motorsåg för de sista träden.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.